İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeseleiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme ülke özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver değinti etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 derece eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok kavidür ve bir tomar andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar aynükebilir ama puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra münasebetsiz çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe keyif üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma meselelemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz ciğerime apiko. Evet ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla tembihlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak eloğlu özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şarka olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile muhaliflaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında gerçeklik sıkıntı kucakın itici bileğil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet gönen hıfız kucakı sıcaklığına bakılırsa değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir keyif geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta keyif geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının keyif geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ keyif geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ keyif geçirmedikleri ciğerin başka rakiplerine balaban başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipci satin al Seo Fiyatları https://seramikyerdosemeleri.name.tr/ https://yalovawebtasarimseo.name.tr/ https://sacsekillendirici.name.tr/ https://bisiklet.name.tr/ https://turkoloji.name.tr/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al